Hvad tilbyder jeg

Zoneterapi

Øreakupunktur

Ansigtszoneterapi

Homøopatisk medicin

Vitaminer, mineraler & kost

Zoneterapi

Zoneterapi er godt til alle

Jeg behandler klienter i alle aldre lige fra spædbørn, børn, unge, voksne og ældre. Alle er velkomne i min klinik, hvor der er en tryg og rolig atmosfære. Alle behandlinger er individuelle, så hvis du overvejer, om zoneterapi er noget for dig, skal du endelig kontakte mig – så kan vi få en snak om, hvad jeg kan gøre for dig, og hvordan zoneterapi kan hjælp.

Hvad er zoneterapi

Zoneterapi er en anerkendt og meget gammel behandlingsform, hvor jeg med tryk under fødderne kan behandle hele kroppen og sætte gang i kroppens naturlige helings-/lindringsproces. Hele kroppen er nemlig afspejlet på foden, og ved at trykke og massere på fødderne, vil kroppen hjælpes tilbage i sin naturlige balance.

Hvordan foregår en zoneterapibehandling?

Behandlingen foregår ved, at du ligger på briksen fuldt påklædt med et tæppe omkring dig, og jeg sidder for enden af briksen. Jeg bruger en god creme på dine bare fødder og masserer dem med tryk under og oven på foden.
Ved første behandling opretter jeg en journal, hvor vi snakker om, hvilke problematikker, du ønsker, jeg skal hjælpe dig med. Jeg vil stille nogle opklarende spørgsmål for at kunne tilrettelægge den bedste behandling til dig.

Det er meget forskelligt, hvor mange behandlinger, der er brug for, dog oplever de fleste en forbedring efter 3. behandling. Generelt kan man sige, at jo længere tid du har gået med symptomerne, jo flere behandlinger skal der måske til.

Jeg tilbyder et forløb, som består af 5 behandlinger. Du får de 3 første behandlinger ugentlig og herefter de sidste 2 hver 14. dag.

Hvornår skal du vælge Zoneterapi

Det skal du, hvis du vil have:
 
– Indre ro i kroppen
– Mere energi
– Mere overskud både fysisk og psykisk
– Færre spændinger
– Færre smerter
– Glade fødder
– Et smil på læben
– Egenomsorg
– Hjælp til at komme af med ubalancer/sygdomme
– Udrensning – det kan eksempelvis være en influenza, der ikke vil slippe kroppen

Zoneterapi kan have en positiv effekt på f.eks:

– Acne
– Allergi
– Astma
– Barnløshed
– Blærebetændelse
– Bihule- og mellemørebetændelse
– Eksem
– Forhøjet blodtryk
– Forstoppelse/diarre
– Gigt
– Hovedpine/migræne
– Immunforsvar
– Kolik
– Menstruationssmerter /cyklus
– Nakke-, ryg- og iskiassmerter
– Overgangsalder
– Søvnproblemer
– Træthed
– Uro i kroppen/tankemylder
– Væskeophobninger

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en meget blid behandlingsform og især effektiv på dit nervesystem. Det går meget dybt og giver en indre ro. Det er godt til stress, hovedpiner, angst, søvnproblemer, kæbespændinger og ADHD. 

Du kan vælge en kombibehandling, hvor jeg starter i ansigtet, så du bliver virkelig afslappet, efterfulgt af zoneterapi på fødderne.

Øreakupunktur

Øreakupunktur

Jeg tilbyder øreakupunktur i min klinik sammen med en zoneterapibehandling. Vi har reflekszoner for hele kroppen i øre, fødder og ansigt. Derfor kan en kombibehandling gå endnu dybere i kroppen. 

Jeg benytter små tynde engangsakupunkturnåle, som sidder i øret, imens du ligger på briksen. 

Homøopati

Homøopatisk medicin

Jeg forhandler homøopatisk medicin fra Allergica. 
Homøopati er en naturlig behandlingsform og har generelt ikke bivirkninger. Ved homøopatisk behandling anvendes der naturlige lægemidler, der stimulerer dine egne helbredelseskræfter til at genoprette balance i kroppen.
Homøopatiske medicin er organiske stoffer, der er udvundet fra planter, mineraler og dyr (f.eks. bier).
Homøopati er mild og dybtvirkende og kan derfor også bruges i behandling af børn.
Behandling med homøopati giver gode resultater sammen med zoneterapi ved fysiske og psykiske problemer, det kan f.eks. være hormonelle forstyrrelser, fordøjelsesproblemer, smerter, allergier, angst eller stress.

Vitaminer, mineraler & kost

Vitaminer, mineraler & kost

For at du får mest ud af dine behandlinger giver jeg vejledning i kost, vitaminer og mineraler. Jeg hjælper dig med at finde den rigtige sammensætning ud fra dine ubalancer. På den måde støtter du dine organer til at arbejde optimal. 

Skal vi tage en snak?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl, om zoneterapi er noget for dig.