Hvem er jeg

Hvem er jeg

Jeg hedder Mette Poulsen, er gift med Morten og sammen har vi 3 børn. Jeg har været bankrådgiver i mange år, men stoppede i 2015 efter en sygemelding med stress. Det var i forbindelse med min sygemelding, at jeg for første gang stiftede bekendtskab med Zoneterapi.
 
Jeg havde en sundhedsforsikring og blev bevilget 10 behandlinger. Det var de behandlinger, der forandrede mit liv. Jeg mærkede på egen krop, hvordan jeg fik det bedre og blev så fascineret af behandlingsmetoden, at jeg valgte at tage uddannelsen som Zoneterapeut. Jeg har taget min 2-årige uddannelse på Zoneterapeutskolen AROS v/ Anette Gammelgaard i Aarhus, hvor jeg blev færdig i 2021.
Billede af Mette Poulsen zoneterapeut

Zoneterapeutuddannelsens fagindhold er:

– Praktisk/teoretisk zoneterapi m. 5 elementlære
– Meridianlære
– Orientalsk diagnose
– Psykologi
– Biopati
– Kost
– Vitaminer/minerallære
– Klinikdrift
– Markedsføring/regnskab
– Internat med detox og personlig udvikling

Derudover har jeg følgende kurser :

– Øreakupunktur hos Lisbeth Skovmand
– Ansigtszoneterapi hos Janni Almosetoft
– Masterclass-uddannelse i Zoneterapi og Energimedicin hos Janni Almosetoft
– Homøopatikurser via foreningen Alma
– Anatomi og fysiologi hos Karsten Munk
– Patologi og Sygdomslære hos Karsten Munk
– Sundheds- og klientpsykologi hos Karsten Munk
– Klinikdrift hos Karsten Munk
– Førstehjælp med hjertestarter

Skal vi tage en snak?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl, om zoneterapi er noget for dig.